Obiectul de decor care nu trebuie sa lipseasca din spatiul in care locuiesti, iti desfasori activitatea profesionala sau petreci momente de relaxare: locuinte, sedii de firme, hoteluri, banci, restaurante, spatii comerciale, scoli etc. Frumusetea si eleganta tablourilor inramate de catre O&K VERTRAM vor crea cu siguranta o ambianta deosebita interiorului. Bine ai venit in spatiul virtual O&K VERTRAM. Misiunea noastra este sa venim in sprijinul celor care iubesc frumusetea unui tablou inramat de noi si atmosfera pe care o degaja acesta in jurul sau si sa contribuim la desavarsirea lui.  Pentru ca iti place sa creezi o atmosfera, te invit sa descoperi placerea de a potrivi fiecarei picturi, fotografii, goblen, puzzle sau alt obiect de decor, rama care o merita.
Speram ca acest site sa fie un instrument cu care sa gasiti mai usor unul din produsele noastre sau sa va ofere informatii despre serviciile ce le putem presta.
Experienta acumulata in cei 20 ani de activitate si pregatirea dobandita de tehnicienii nostri au determinat, de-a lungul timpului, multi clienti sa revina si sa ne recomande ca fiind cel mai bun atelier de inramare din Brasov.